Lokacije | Rogaška: +386 (0)70 819 654 | Loče: +386 (0)41 625 733

STORITVE

Podaljševanje trepalnic Luxuslashes

Svilene trepalnice LUXUSLASHES predstavljajo zadnjo luksuzno novost v podaljševanju trepalnic in zagotavljajo vrhunsko kvaliteto uporabnicam širom po svetu. Lep, gost in naraven videz trepalnic bo dodal vašim očem lepoto, ki bo očarala ljudi okoli vas.

V postopku podaljševanja se uporabljajo svilene trepalnice, ki se nanašajo posamično na vsako naravno trepalnico. Zahvaljujoč posebnemu lepilu, ki ga je razvilo podjetje Luxuslashes, podaljšane umetne trepalnice držijo, dokler ne izpade naravna trepalnica, kar je odvisno od cikla rasti trepalnic vsake posameznice. Za vzdrževanje volumna umetnih trepalnic so potrebni redni refili oz. obnove.

Glede na vaše želje in tip vaših naravnih trepalnic se izbere primerna dolžina (od 7 do 15 mm), debelina in ukrivljenost podaljškov. S tehniko Luxuslashes naravne trepalnice tako podaljšamo, zgostimo in oblikujemo, s tem pa dosežemo večji volumen, kar doda vašemu očesu skrivnostno globino.

Podaljšane trepalnice so videti popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan. Efekt vaših trepalnic pa je lahko še dodatno izjemen ob posebnih priložnostih (poroka, modni styling, maturantski ples...).

Videz vaših trepalnic je čudovit in popolnoma naraven, saj so svilene dlačice izjemno elastične in intenzivno črne barve. S profesionalnim podaljševanjem trepalnic uporaba maskare tako ni potrebna. Postopek je primeren tudi za vse uporabnice kontaktnih leč.

  • Nega podaljšanih trepalnic LUXUSLASHES doma:
  • * V 24 urah po postopku se podaljšanih trepalnic ne smemo dotikati ali jih kakorkoli mastiti s kremami ali čistili na oljni podlagi;
  • * V prvih 48 urah po postopku se moramo izogibati direktnemu tuširanju z vročo vodo in obisku savne, ne smemo plavati pod vodo oz. trepalnic prekomerno izpostavljati vodi;
  • * Izogibajmo se čistil za očesni make-up, ki vsebujejo olja, saj le-ta topijo lepilo;
  • * Izogibajmo se grobih manipulacij in dotikov trepalnic;
  • * Nikoli ne uporabljajte klešč za vihanje trepalnic, saj so umetne trepalnice ukrivljene že same po sebi;
  • * Umetne trepalnice so izjemno črne, tako da dodatna uporaba maskare ni potrebna. V kolikor vseeno želite dodati intenzivnost vašim trepalnicam, lahko uporabite maskaro LUXUSLASHES. Ne uporabljajte barvne vodoodporne maskare – ker za odstranjevanje le te potrebujemo oljni odstranjevalec. Maskaro vedno nanašajte na spodnji lok trepalnic in nikoli z vrha. Tako preprečite, da bi se umetne trepalnice zlepile skupaj in obenem zaščitite obstojnost lepila.
Ostale storitve